sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Rally-toko menestystä


Kisattiin viikonloppu Kemissä rally-tokoa. Eilen kisattiin AVO:ssa. Rata alkoi heti pyörähdyksellä ja hypyllä eli Vilppiä eniten nostattavilla liikkeillä. Suhteellisen hyvin pysyi kuitenkin pakka kasassa vaikka vinkaisuja tuli ainakin kolmessa eri kohdassa. Edestä takaa sivulle tulossa meinasi jäädä oikealle puolelle, enkä uskaltanut uusia kun tuo eteentulokin nostattaa Vilppiä. Yhteensä kuitenkin 88 pistettä ja RTK2. Arvostelulappuun saatiin kommentti: ”Hieno rata! Koiralla erinomainen kontakti.”

Tänään sitten VOI-luokkaan. Kylläpä jännittikin miten erilaiset käännökset ja oikean puolen seuraaminen onnistuu kisatilanteessa. Kotona ne kyllä jo sujuu, mutta hallilla treenatessa ovat olleet vielä hieman epävarmoja. Onneksi tällä radalla ei ollut hyppyä. Vilppi pysyikin rauhallisempana kuin eilen. Pari pikkuvirhettä tehtiin ja alusta yksi kyltti uusittiin kun Vilppi sivulle istumisen sijasta tuli pomppimaan eteen. :D Käytösruudussa oli asentona sivulla makaaminen ja Vilppi yllätti minut makaamalla tyynen rauhallisena katsellen toisen tekemistä Yhteensä 93 pistettä, joka riitti 1. sijaan ja saatiin vielä tuomarin palkinto upeasta radasta! Erityiskehuja saatiin upeasta seuraamisesta molemmilla puolilla. Vihdoin kaikki työ seuraamisen parissa on tuottaa tulosta ja Vilpillä todella on sellainen miunkin mielestä upea seuraaminen. Paras Vilppi ♥ ♥

3 kommenttia:

Tiia Ahveninen os. Hämäläinen kirjoitti...

Onnea! Hieno voittajan korkkaus! :)

Saara kirjoitti...

Kiitos! :)

World of Animals, Inc kirjoitti...

It sounds like a wonderful time. We hope to one day to go to one of these fun races. Congratulations on your win. Thanks for the wonderful share. Have a fantastic rest of your day.
World of Animals

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.