keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Meillä on taas kotisivutkin!

Vihdoin ja viimein sain päivitettyä (jouduin kylläkin tekemään sivut melkein kokonaan uusiksi) melkein 8 kuukauden jälkeen.


Kerrotaampas samalla vähän kuulumisia. Sunnuntaina kävästiin mätsärissä Vilpin kanssa ja Vilppihän jopa melkein osasis esiintyä. Ei kuitenkaan sijoitettu, mutta hyvää kokemusta saatiin kyllä. Maanantaina käytiin sitten Tuiken kanssa mölliagilitykisoissa yhdellä radalla. Voitettiin rata ylivoimaisesti nollalla! Empä kyllä edes muista koska viimeksi oltaisiin möllikisoissa tehty edes tulos. :D

Posti toi Tuikelle uuden aivan ihanan pannan! Tällä hetkellä nyt sitten tuo panta on ainoa täysin sopiva panta. Muut ovat turkin leikkuun jäljiltä hieman isoja. Eilen myös löytyi agitreenien yhteydessä hallilta meidän agilityn joukkoe PM -palkinnot. Oli kyllä aika kiva yllätys, kisathan oli tosiaan syyskuussa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Koska ilmat täällä ovat olleet pääasiassa hyvin vetiset, eikä valokuvaaminen ulkona ole kiinnostanut, virittelin yksi päivä vähän sisäkuvausjuttuja. Sainkin Vilpistä pari kivaa kuvaa.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo panta on! aivan ihana!

Saara kirjoitti...

Se on Helmi-panta: http://www.helmipanta.com/
Se on aivan ihana!

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.