tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tokoa, hakua ja jopa esineruutua


Viime viikolla torstaina treenailtiin hakua. Treenit eivät silläkään kertaa oikein sujuneet. Tallatulla alueella treenaaminen on osoittautunut hieman isommaksikin ongelmaksi, joka ei mennytkään ohi muutamalla treenikerralla. Mutta nyt on punottu ongelman ratkaisemiseksi muutamaakin erilaista vaihtoehtoa jos ensimmäinen idea ei toimi. Saatiin viime treeneissä myös kuvia kun Kirsi kuvasi kamerallani meitäkin, kiitos!

Tänään ja eilen on treenailtu tokoa. Eilen käytiin ohjatuissa treeneissä ja tänään treenattiin kaverin kanssa. Tunnari tuntuisi nyt menevän jopa eteenpäin ja tajusin että ruutu on hyvin heikoilla kantimilla. Tahtoo juosta vain ruudun lähettyville eikä sinne sisälle ekalla käskyllä ilman selkeää kosketusalustaa. Muuten treenit meni hyvin samaan tapaan kuin yleensäkin. Tänään tosin Tuikekin pääsi hieman treenailemaan, senkin pään menoksi on keksitty uusia juonia. Hauska sen kanssa on kyllä treenata, se on niin erilainen kuin Vilppi.

Tänään treenailtiin myös hieman esineruutua. Tein hieman syvemmän kaistaleen, ehkä noin 60m. Kaksi esinettä ihan takarajalle, hanska ja epämääräinen kangasmytty. Hieman hetsasin lähetyksissä ja juoksikin taakse asti hyvin ja etsi molemmat esineet oikein hienosti ilman apuja. Tämän jälkeen vein yhden esineen Tuikelle ruutuun ja se sai hakea sen. Viimeiseksi vielä yksi esine Vilpille ja sehän nousi todella upeasti.

0 kommenttia:

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.