tiistai 3. toukokuuta 2016

Muuttopuuhia

Vappuna pakattiin kamat autoon ja siivottiin vanha kämppä Rovaniemellä. Pelkosenniemellä sitten kannettiin melkein kaikki kamat autosta pois pieneen 28 neliöiseen yksiöön. Sohvan ja yhden hyllyn päätin laittaa paluukyydissä menemään takaisin Rovaniemelle porukoiden luo säilöön. Kämppä olikin vähän pienempi kuin olin kuvitellut. Muutama neliö tekee näköjään aika paljon, Rovaniemen kämppä oli 31 neliötä ja sinne mahtuivat kaikki kalusteet hyvin, vaikka pohjaratkaisu oli mielestäni siellä hieman kökkö. Asunnon kunto täällä on hieman kökkö, ovet repsottavat ja seinäänkin on hieman piirrelty. Onneksi täällä kuitenkin ihan ok:lta nyt näyttää kun omat kamat on vihdoin löytäneet paikkansa. Kunhan vielä saisin taulut seinälle. Työtkin aloitin heti maanantaina, joten hieman on meinannut olla iltaisin väsynyt olo ja aika aikaisten on tullut laitettua nukkumaan.

Uusia lenkkimaastoja ja itse värkätyt koottavat hypyt :P

Viime viikko kului vielä tiiviisti tokoa treenaten ja pakaten kamoja. Käytiin kolme kertaa kentällä treenaamassa kaverin kanssa ja kerran yksinkin. Kaikki muut tuntuu sujuvan paitsi merkitön merkki. Tänään käytiin sitten täälläkin ensimmäistä kertaa treenaamassa. Tässä kämppäni lähellä on hieno hiekkakenttä missä on hyvä kävellen käydä treenaamassa.
Tassuvaivoistakin on nyt vihdoinkin päästy eroon. Viimeviikon maanantaina aukesi vielä yksi antura verille, mutta nyt on sekin parantunut. Myös ranteiden haavat ovat viimeinen parantuneet, muistona ovat enää pienet karvattomat alueet.

0 kommenttia:

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.