Vilppi

"Eräänä lumottuna iltana..." Ja niin siinä käy. Kuhiseva joukko pieniä, räksyttäviä, pomppivia pentuja - ja yksi niistä erottuu joukosta kuin tähti. Sinun pentusi. - Pam BrownPOHJ & FI & SE & NO TVA RTK2 BH Look Like Blazing Beast
Bordercollie uros
s. 18.7.2011, koko noin 54cm/22kg
KoiraNetissä

Terveys: Silmät: Terveet pentuna
Lonkat: A/B
Kyynäret: 0/0
Olat: OCD vas. olassa, leikattu 3/2012

Luonnetesti: +68 pistettä, laukauskokematon (video ja pisteet)
Toko: POHJ TVA
Lapin kennelpiirin vuoden 2015 tokokoira
RKK:n vuoden 2015 tokokoira
Piirinmestaruus joukkoekultaa 2015 & 2016
Piirinmestaruus hopeaa 2016
Rallytoko: RTK2
Agility: Maxi1
Pk-lajit: BH
Näyttelyt: EH

Kun tajusin Pyrrin tilanteen ja pian auki tulevan koiranpaikan alkoi mietintä uudesta koirasta. Bordercollie rotuna oli jo vakuuttanu minut, joten rodun vaihtoon ei ollut mitään syytä. Sopiva pentue löytyi hieman yllätteän niinkin läheltä kuin Keminmaasta Look Like -kennelistä. Ihastuin pentujen synnyttyä mustimpaan urokseen ja pentujen kasvaessa tunne, että juuri tuo pentu olisi minun pentuni vahvistui.

Arjessa Vilppi on ollut aivan ihana, sisällä se on ollut aina rauhallinen ja osannut rauhoittua vieraissakin paikoissa. Se tulee myös toimeen lähes kaikkien vieraidenkin koirien kanssa. Vilppi ei myöskään välitä kamalasti juoksuisista nartuissa, treenetakkin voi aivan hyvin yhtäaikaa juoksuisen koiran kanssa. Vilppi tykkää vieraista ihmisitäkin paljon, muutenkin se on vähän sellainen sylikoira. Luonnossa juostessa Vilppi tykkää "myyrästää" ja pitää paljon heikoista jäistä lammikoiden päällä.

Vilppi tuntuu reagoivan todella nopeasti kaikkiin asioihin ja liikkuu hyvin hektisesti. Vilppi saattaa juosta täysillä ja kaatua melkein suoriltaan siitä piehtaroimaan ja hetken päästä ponkaista taas juoksemaan. Käskyihinkin se reagoi todella nopeasti. Vilppi on myös hieman herkkispoika, kun sitä kieltää niin hetken se sitten pyytelee anteeksi koko olemassa oloaan. Mutta ei onneksi sekään pitkäksi aikaa jää miettimään kamalia asioita ja palautuu hyvin asioista.

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.