sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hallivierailuja ja aksakisoja

Viime viikonloppu vietettiin koirien kanssa Oulussa. Ensin kisasin Tuiken kanssa 3 starttia agilityä ja loppuaika oltiin kaverin luona. Tehtiin kaksi hyllyä ja yks vitonen, kaikki ihan tyhmiä melko pieniä virheitä, mutta ei voi mittään. Vilppi oli mukana kisapaikalla. Ensin sen piti haukkua ja murista aivan kaikelle, siis aivan kaikelle. Hölmö pieni pentu, se oli niiin vakuuttava haukkuessaan. Se joutuikin sitten hetkeksi kävelemään minulle tuttujen, mutta Vilpille vieraiden ihmisten ja koirien kanssa ilman minua. Kylläpäs pentu olikin sen jälkeen niin kiltti. Hallissa vähän jännitti kovat kuulutukset, mutta muuten oli erittäin reippaana.


Eilen sitten lähdettiin Pelloon katsomaan möllitokoa ja mätsäriä. Nyt ei enää muristu eikä haukuttu ollenkaan, eikä hallin kuulutuksetkaan enää häirinneet yhtään Vilppiä. Hallissa se vipelsi menemään häntä heiluen kuin ois aina ollu siellä. Se sai myös leikki 5kk tervupennun Jedin kanssa kahteen otteeseen pihalla ja riekkui kuin hullu hihnalla ja leikki Peppi bordercollien kanssa. Ja osasi se myös rauhottua makoilemaan jalkoihin kun vain katseltiin. Vilppi pieni, mutta asennetta tuossa penskassa kyllä on.

Kuten kuvista ehkä huomaa, olen saanut vihdoin ja viimein objektiivini huollosta takaisin. ♥ Kyllä se nyt taas toimii hyvin kun on puhdistettu, säädetty ja mekanismi uusittu. Se oikein kiilteli kun tuli vihdoin takaisin. Saa taas vähän parempia kuvia, vaikka kohta enää ei riitä valo tuolle pidemmälle putkelle...

2 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Pentu on kasvattanut piiiitkät koivet! ♥

Saara kirjoitti...

Kyllä ja niillä se pääsee _lujaa_ :D

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.