tiistai 1. marraskuuta 2011

Mustavalkoisten lempipaikka

Kuukauden koirakuvahaasteen haasteena oli kuvata koiran lempipaikka. Ulkona nuo molemmat tykkää olla ja ylipäänsä vähän jokapaikassa. Eikä niillä sillä tavalla ole suosikkipaikkaa, joten päätin kuvata niiden lempinukkumispaikat. Vilppi on nukkunut tuossa samassa paikassa pennusta asti. Tuikella taas vähän vaihtelee lempipaikat, mutta tämän hetken suosikki pääsi kuvaan.

Tuiken lempipaikka on siis osaksi pöydällä alla aivan huoneeni nurkassa. Vilpin taas on tuon tuolin vieressä. Pentuna se mahtui juuri nukkumaan nuiden jalkojen välissä ja sinne se vieläkin yrittää ängetä, muttei mahdu kunnolla, joten joutuu tyytymään vähän erilaisiin asentoihin aina. Mutta siellä missä tuo tuoli, siellä nukkuu Vilppi.

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Huippua lukea toisen bortsupennun kuulumisia. :) Itsellä on miltei just samanikäinen penneli nyt kotona parsonin seurana.

Kiva blogi muutenkin!

Emmi kirjoitti...

Mistilläkin on säilynyt samat nukkumispaikat pennusta asti. Niihin kuuluu mm. lipaston ja seinän välinen nurkka ja mun sängynalus. Edelleen se sinne änkeää ja mahtuukin jotenkuten :D

Saara kirjoitti...

Henna, Oo, teilläkin näköjään blogi, pitääkin alkaa lukemaan sitä. :) Kiitos kehuista.

Emmi, Tuiken paran pentunukkumispaikat oli sellasia että se ei enää mahdu niihin tai huoneen järjestyksen vaihtuessa ne meni "pilalle". :D

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.