torstai 12. toukokuuta 2016

Tokokokeessa ja kuulumisia


Tuike ansaitsi oman postauksen, joten laitetaan kuulumiset omanaan. Aika tuntuu menevän nyt kamalan nopsaan. Viime viikolla ajeltiin ees taas Rovaniemi-Pelkosenniemi väliä. Keskiviikkona ajelin ensin Rovaniemelle, torstaina takaisin Pelkosenniemelle, perjantaina Rovaniemelle ja sunnuntaina taas takaisin Pelkosenniemelle. Yhteensä kilometrejä kertyi noin 600 km… Torstaina käytiin siis Rovaniemellä tokokokeissa. Tuomarina oli Veijo Kinnunen. Liikkeet tehtiin sekalaisessa järjestyksessä ja kahdessa osassa. Pisteitä saatiin seuraavasti:
Paikalla istuminen: 9,5 (Hieman levoton)
Paikalla makaaminen: 9 (Hidas luoksetulo)
Seuraaminen: 7,5 (Alku kamala ja koska tämä oli viimeinen liike komensin kerran kunnolla, jonka jälkeen ihan ok seuraamista)
Zeta: 9
Luoksetulo: 9
Ruutu: 5 (Merkittömällä merkillä ajautui vähän sivuun ja pari lisäkäskyä, loppu upea)
Ohjattu: 9,5
Kiertohyppyhärdelli: 0 (Tosi hieno kierto ja istuminen, mutta kapulan löytymiseen kolme käskyä. Juoksenteli ympäri kenttää. Nyt tuli hienosti hypyn kautta takaisin)
Tunnari: 0 (Käytti oman suussa, mutta toi kuitenkin väärän)
Kaukot: 8 ( Aavituksen liikkui parissa ekassa vaihdossa, nämä alkaa olla hienot)
Yhteensä 203 pistettä ja 3-tulos, joka riitti vielä 2. sijaan.

Härdelliliike ei jostain syystä vain suostu toimimaan kokeessa, mutta kaikenlaisissa kokeenomaisessa treeneissä se toimii. Samoin normitreeneissä ei ikinä mitään ongelmaan. Tunnari tuntuu olevan hukassa treeneissäkin, jotenkin en osaa treenata taas tätä liikettä oikein. Pitää muistella mitä tehtiin viime kesänä. Mutta kyllä meinaa jo naurattaa tämä meidän tilanne. Viime vuonna saatiin Vilpin kanssa 4 eri valionarvoa ja edelleenkään meillä ei ole kisaoikeutta SM-kisoihin. Yhteen kokeeseen yritetään vielä ennen SM-kisojen ilmoittautumisajan loppua päästä, mutta kahta uusien sääntöjen ykköstä ei enää keretä saada. Melko teoreettiseksi jää meidän mahdollisuudet päästä mukaan. Nyt meidän treenauskin on ihan minimissään kun puuttuu treeniseura ja iltaisin olen muutenkin ollut niin väsynyt. Mutta ehkä sitten SM-kisoihin vuonna 2017?

Viikonloppuna sitten vietettiin ihanaa viikonloppua maalla kaikessa rauhassa. Oltiin poikkiksen kanssa miun porukoilla kahdestaan, kun porukat olivat mökillä. Viikonloppuun kuului mm. grillailua ja parin tunnin lenkkejä metsässä kameran kera. Postauksen kaikki kuvat ovatkin viikonlopulta. Huomenna sitten taas auton keula kohti Rovaniemeä.

0 kommenttia:

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.