maanantai 30. toukokuuta 2016

Vähän kaikenlaista


Aika kuluu kyllä ihan hirmuisen nopeasti kun käy töissä 8-16 joka päivä ja viikonloput viettää reissun päällä. Aikaa tuntuu olevan kovin vähän kaikkeen, joten bloginkin päivittäminen on vähän jäänyt. Viime päivityksen jälkeen onkin tapahtunut aika paljon. 13.-15.5. vietettiin Rovaniemellä viikonloppua ja sunnuntaina talkoilin ja kisasin Vilpin kanssa rallytokossa (ALOssa). Vilppi teki hieman korkealla vireellä ja huonolla seuraamisella 98 pistettä, joka riitti neljänteen sijaan sekä kerhonmestaruus hopeaan. Ei hullummin, enää yksi hyväksytty tulos koulariin.


20.-22.5. vietin viikonlopun Oulussa ja koirat olivat hoidossa porukoiden luona Rovaniemellä. Tuntuipa muuten Oulu kaukaiselta paikalta, kun matkaan kului noin 5 tuntia suuntaansa. En oikein ole vielä tottunut siihen että täältä Pelkosenniemeltä katsottuna kaikki on oikeasti paljon kauempana kuin Rovaniemeltä. :D Oulusta mukaan tarttui tähän uuteen elämäntilanteeseen sopivampi auto. Ostin itselle diesel Volvo V70:sen, joka on vielä tehty pakettiautoksi. Mazdaan verrattuna ihan valtava auto ja niin uuden ja upean oloinen. Kyllä kelpaa nyt itsellä ajella pitkiä matkoja isolla autolla, jossa on vielä niin paljon kaikkia mukavuuksia. Mm. se ohjaustehostin, ilmastointi, peruutustutka jne. :P

Viime viikonloppu oltiin jälleen Rovaniemellä. Lauantaina lähdettiin sitten käymään mutka Kemissä tokokisoissa. Olin jo menettänyt toiveeni SM-kisoista, koska sinne todennäköisesti ne kaksi uusien sääntöjen ykköstä tarvitaan, joten ei ollut mitään paineita kisan suhteen. Olikin ihan mahtavaa kisata kerrankin rennoissa tunnelmissa, en jännittänyt juuri ollenkaan. Osaisipa saada itselle aina tuollaisen fiiliksen kisoihin, pystyin kerrankin oikeasti nauttimaan Vilpin kanssa kisaamisesta. Yksi suuri moka vain sattui, Vilppi lähti paikallaolosta viereisen käskyllä miun luo. Siitä kyllä huomasi, että tajusi mokanneen heti kun nousi. Ei onneksi kiinnittänyt huomiota toiseen koiraan, mutta kyllä lähtee nyt tehotreeniin muiden käskyihin reagoimattomuus. Aikaisemmin kun ollut ongelmana ettei se tule sieltä omalla käskyllänikään. Muuten Vilppi toimi paljon enemmän treenimäisesti kisoissa kun olin itsekin rento. Ehkä sekin reagoi hieman miun jännitykseen. Vilppi teki liikkeitä tosi hyvin, parasta itsestä oli onnistunut tunnari, täydellinen härdelli ja täydellinen ruudun eteenmeno. Näitä onkin nyt jankattu. Pisteitä kerättiin 288 eli EVL1 ja KP sekä luokkavoitto vielä. Alkaa tuntua, että toko alkaa taas sujua.

3 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Olipa hyväntuulinen päivitys. Onnea uudesta koira-autosta ja kisamenestyksestä!

Veera kirjoitti...

Onnea hienosta ykkösestä!

Saara kirjoitti...

Kiitos! Tosin hyvät pisteet osoittautuivat laskuvirheeksi, oikeasti saatiin 272 pistettä. Mutta ykkönen mikä ykkönen! :)

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.