perjantai 4. marraskuuta 2016

Harrastuksia ja valokuvausta


Viime viikolla ajettiin Vilpin kanssa vielä yksi jälki. Ajatuksena palauttava helpompi jälki edellisen porojäljen jälkeen. No suunnittelemallani paikalla oli juuri porotokka ruokailemassa. Joten tein jäljen sitten toiselle puolelle tietä, jolloin siitä tuli todella helppo: noin 300 metriä 6 kepillä ja 10 metrin janalla ja tunnin vanheni. Jana meni nyt ilman ongelmia ja jäljeltäkin nousi 5 keppiä, toinen keppi taisi jäädä kun ei malttanut nostaa. Mukavan rauhallisesti jäljesti viime jälkeen verrattuna.

Tuon jälkeen ollaan keskitytty tokoon ja rallytokoon. Tokossa ollaan ohjattujen treenien lisäksi hiottu kaukoja ja merkin kiertoa sekä normaalia merkkiä. Kaukoissa seiso-istu vaihto ei toimi tällä hetkellä oikein ollenkaan. Yrittää liikkua eteenpäin, joten ollaan palattu hetkeksi ihan alkeisiin ja käsiapuun taas. Merkin kierrossa olen yrittänyt saada kierron loppuosan kaarrosta pienemmäksi ja ihan hyvin tuntuu onnistuvan ihan vain palkan suunnan vaihdolla. Normaali merkissä olen yrittänyt saada asentoa paremmaksi, kun nyt kyttää niin kovin vahvasti ja on merkkiin nähden ihan sivusuunnassa. Muistutellaan vanhaa treeniä oikeasta paikasta siellä merkillä.

Ilmoitin Vilpin 3 eriin rallytoko kisaan, joten sitäkin on nyt pakko ollut treenata. Viimeisessä kisassa Vilpillä olisi mahdollisuus kisata VOI:ssa, jos nyt kaksi ekaa onnistuu. VOI-luokassa on vielä paljon sellaista mikä ei ole kovin varmaa, erilaisia käännöksiä ja puolen vaihtoja. Lähinnä noihin ollaan nyt keskitytty ja kivasti alkaa vähän varmuutta tulla niihinkin. Kaikkein vaikeimmaksi Vilpille on osoittautunut puolen vaihto jalkojen välistä. Se ei millään haluaisi mennä jalkojen välistä. Onkin saanut nyt paljon palkkaa jos on vapaaehtoisesti tullut jalkojen väliin ja hyvin näyttäisi tällä taktiikalla etenevän liike.

Lisäksi olen innostunut nyt valokuvailemaan ja muokkaamaan kuvia kun saatiin aavistus luntakin tänne ja pari minuuttia aurinkokin pilkisti paksun pilvipeitteen takaa. Joten täytekuvia viime ajoilta. Facebookissa olijat voivat muuten nykyään seurata kuviani sivultani siellä. Samoin tuo blogin reunastakin löytyvä instagram pävittyy ahkerammin kuin blogi.

0 kommenttia:

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.