maanantai 1. elokuuta 2016

Tokokokeessa Kuusamossa

Viikonloppu oltiin Kuusamossa Käylässä mökillä poikkiksen kanssa. Sunnuntaina sitten käytiin tokokokeissa, jossa tuomarina oli Allan Aula. Pidemmittä puheitta liikkeiden pisteet koottujen selitysten ja videon kera:
Paikalla istuminen: 10
Paikalla makaaminen: 10 – Hyvin pystyi nyt vastustamaan muiden maahanmeno käskyt, mutta huomasi kyllä, että tiukkaa teki. Hieman epävarma luoksetulo.
Tunnari: 0 – Innoissaan nappasi väärän suuhun, palautti kuitenkin oikean.
Kaukot: 10 – Siis wau! Tosin videolta katsottuna kyllä ihan aavistuksen liikkui s-i vaihdossa.
Kiertohyppynouto: 0 – Lähti taas pitkästä aikaa vaeltelemaan kapulaa etsiessään, argh. Ei sitten lopulta kapulan löydyttyä enää hypännyt.
Seuraaminen: 8½ - Ihan hyvää koeseuraamista. Ei äännellytkään kertaakaan.
Luoksetulo: 10
Zeta: 10
Ohjattu: 10 - Meinasi juosta suoraa kapuloille, mutta sain pysäytettyä sen merkille.
Ruutu: 6 – Pari korjaus eteenmenoon. Pitäisi opettaa nämä oikeasti, hieman epätoivoista. Tosi upea ruutu. Lopun seuraaminen kyllä tosi rumaa.

Yhteensä 229,5 pistettä eli EVL2 ja sijoitus 2/3. Palkinnoksi saatiin iso jalkapallo, tuubihuivi ja Vauhti-Raksulle 5 euron lahjakortti. Ei hullummat palkinnot! Kokeessa kyllä näkyi, että tällä hetkellä ei mitenkään päästä treenaamaan vietikkäiden koirien kanssa. Nosti hieman normaalia enemmän Vilpin kierroksia. Mutta nyt on taas paljon treeni-ideoita jatkoa ajatellen. Seuraavat kisatkin tosin ovat jo parin viikon päästä.

0 kommenttia:

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.